the_moores_01
the_moores_02
the_moores_03

ReardonSmith Landscape were approached by the Client to develop a striking contemporary landscape that created a sense of community for the project. The development has been based upon the concept of 'health, life and living' and marketed at young professional families, as such the external spaces create a series of formal and informal play opportunities within a varying scale of space and character.

The amorphous landscape is enlivened with a central water rill which winds through the sculptural landforming to create smaller spaces in which to meet and relax. Strongly influenced by the circular architectural block arrangement, the design sought to reference this by including a circular running / exercise route through the site and circular art forms within the play spaces. The project is currently in detailed design and work is expected to start on site early next year.

Client / Architect Confidential / ACCL
Project Status Concept to Technical Design 2016-2018

ReardonSmith Landscape – Projects >